Go to section: Nature and tourism
23 april 2020, 15:00 Nature and tourism views 3900
Descoperă Moldova prin tururi virtuale și experiențe imersive la 360°
23 april 2020, 15:00 Nature and tourism views 3900

Descoperă Moldova prin tururi virtuale și experiențe imersive la 360°

Circumstanțele ne-au oprit acasă pentru mai multe săptămâni și ne-au privat de una din cele mai plăcute activități - călătoriile.

Între timp Moldova înverzește și cele mai frumoase destinații turistice duc dorul vizitatorilor. Astfel am identificat cea mai potrivită opțiune pentru cei mai dornici de a revedea locurile dragi, călătoriile virtuale pe http://360.moldova.travel/.

Stând acasă, puteți face turul Moldovei la 360 de grade, începând cu Soroca la Nord și vinăriile din regiunea IGP Ștefan Vodă la Sud, ziua de duminică puteți să o petreceți la Orheiul Vechi, iar într-o seară de joi să luați cina virtuală la una din pensiunile rurale.

 

Și pentru că afacerile din turismul local sunt printre cele mai afectate, noi putem să îi susținem acum promovând destinațiile turistice pe care le putem vizita virtual și revedea imediat ce condițiile vor permite.

Hai să distribuim pe rețelele de Social Media un video cu o locație îndrăgită de pe site și să îndemnăm prietenii de peste hotare sau din țară să o vadă și de ce nu, să o noteze pe acea listă cu locuri ‘must see’.

Bilet pentru călătorie: http://360.moldova.travel/

Ne găsiți și pe social media:

Facebook https://www.facebook.com/discovertheroutesoflife

Instagram https://www.instagram.com/moldova.travel/

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCBwpThlC_51iXDEfBZWrCHA

Reamintim că informații amănunțite  despre zonele geografice ale Moldovei, rezervațiileresursele acvaticeflora și fauna Moldoveiturismul în Moldova, localitățile Moldovei și diasporei pot fi vizualizate la compartimentul NATURA și TURISMUL al proiectului moldovenii.md.

Keywords:

carantina , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1569 locuitori

Cupcui este un sat şi comună din raionul Leova. Cupcui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1569 de oameni. Satul Cupcui a fost menționat documentar în anul 1723.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.