Go to section: Nature and tourism
06 october 2020, 17:00 Nature and tourism views 5219
Moldovenii nu vor putea călători în Germania
06 october 2020, 17:00 Nature and tourism views 5219

Moldovenii nu vor putea călători în Germania

Germania preconizează să prelungească pînă la 31 august interdicţia intrării pe teritoriul ţării a călătorilor care din afara Europei, o măsură implementată de la începutul epidemiei covid-19, relatează Reuters.

Această decizie urmează să fie adoptată miercuri în cadrul unei şedinţe de Guvern, au anunţat surse guvernamentale, relatează news.ro.

Această interdicţie va putea fi ridicată de la caz la caz în funcţie de nivelul afişat de fiecare ţară al contaminării cu SARS-Cov-2.

Germania le redeschide la 15 iunie frontierele cetăţenilor din Uniunea Europeană (UE), Marea Britanie, Islanda, Norvegia, Elveţia şi Liechtenstein, cu excepţia ţărilor care interzic accesul pe teritoriul lor sau care continuă să aplice măsuri de izolare. În urmă cu şase zile, aceste excepţii vizau doar Norvegia şi Spania.

Ministerul german de Externe continuă să nu recomande călătorii neesenţiale în Marea Britanie, atît timp cît autorităţile de la Londra impun o carantină de 14 zile călătorilor care sosesc pe teritoriul britanic.

Pe de altă parte, bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut cu 318 cazuri la 184.861 în Germania, a anunţat marţi Institutul de boli infecţioase Robert Koch (RKI).

Bilanţul morţilor din cauza covid-19 a crescut cu 18 decese, la 8.729, de la începutul epidemiei.

Source: news.ro

Keywords:

Germania , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
85 locuitori

Pobeda este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 85 de oameni. Satul Pobeda a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.