Go to section: Nature and tourism
27 june 2020, 09:30 Nature and tourism views 3843
Ucraina a anulat carantina pentru cei care intră în țară
27 june 2020, 09:30 Nature and tourism views 3843

Ucraina a anulat carantina pentru cei care intră în țară

Străinii și ucrainenii au fost eliberați de aflarea sub observație obligatorie sau în auto-izolare după sosirea în Ucraina, cu condiția prezentării rezultatul negativ al testului reacției polimerizării în lanț (PCR) pentru coronavirus.

Despre aceasta a anunțat cabinetul de Miniștri al Ucrainei, transmite Noi.md.

Potrivit presei ucrainene, modificările se aplică tuturor celor care vin de peste hotare sau de pe teritoriile temporar ocupate din Donbass și Crimeea.

"Decizia Cabinetului de miniștri prevede posibilitatea de a opri regimul de auto-izolare sau observare... în cazul obținerii unui rezultat negativ al testării pentru COVID-19 prin metoda reacției polimerizării în lanț, efectuată după trecerea frontierei de stat sau a punctelor de intrare", - a declarat Guvernul Ucrainei.

Potrivit presei ucrainene, prețul unui test PCR în Ucraina, în funcție de producător, poate varia între 1,5 și 3-4 mii hrivne.

Vă amintim că pe 15 iunie Ucraina a trecut la o nouă etapă de relaxare a carantinei-a ridicat interdicția de intrare a străinilor și a introdus o abordare adaptivă a auto-izolării/observării.

Cetățenii care se întorc din țările în care numărul cazurilor active de COVID-19 nu depășește limita de 40 de pacienți la 100 de mii de locuitori nu sînt obligați să stea în auto-izolare/observație 14 zile.

Source: noi.md

Keywords:

Ucraina , carantina , coronavirus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.