Go to section: Nature and tourism
28 november 2020, 12:00 Nature and tourism views 2909
Informații actualizate despre schimbarea regimului de călătorie în diferite state
28 november 2020, 12:00 Nature and tourism views 2909

Informații actualizate despre schimbarea regimului de călătorie în diferite state

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a actualizat alertele de călătorie, conform situației din data de 27 noiembrie 2020. Potrivit unui comunicat de presă al MAEIE, citat de IPN, informațiile actualizate pot fi accesate pe site-ul ministerului www.mfa.gov.md (Alerte de călătorie COVID-19) sau pe adresa directă: https://bit.ly/33oq8MC.

Alertele de călătorie includ informația cu privire la menținerea sau încetarea stării de urgență, regulile și restricțiile de călătorie pe cale aeriană, terestră, feroviară, excepțiile privind tranzitul, precum și alte informații, cu indicarea link-ului la sursa oficială de informație.

Datele din tabel pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare. Potrivit MAEIE, informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice și sunt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19".

Totodată, pentru siguranța cetățenilor Republicii Moldova aflați peste hotare, suplimentar la coordonatele misiunilor diplomatice și oficiilor consulare, MAEIE are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau din străinătate la: +373 22 788 722. Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00, ora Republicii Moldova. În afara programului cu publicul, persoanele pot expedia un mesaj prin email la: call.center@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

MAEIE recomandă cetățenilor Republici Moldova care dispun de dubla cetățenie a unui stat membru al UE, consultarea adițională și a datelor operative privind menținerea sau ridicarea măsurilor restrictive pe Re-Open.

Source: www.ipn.md

Keywords:

calatorie , MAEIE , coronavirus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1984
Populația:
1441 locuitori

Porumbeni este un sat din cadrul comunei Pașcani, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 32 km de oraşul Criuleni şi la 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1441 de oameni. Satul Porumbeni a fost întemeiat în 1984.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.