Go to section: Nature and tourism
26 february 2021, 10:45 Nature and tourism views 2665
Bulgaria intenționează să creeze un
26 february 2021, 10:45 Nature and tourism views 2665

Bulgaria intenționează să creeze un "coridor verde" pentru turiștii din Moldova

Autoritățile Bulgariei intenționează să creeze un "coridor verde" pentru turiștii din mai multe țări, inclusiv Moldova și Rusia, Noi.md.

Informația a fost publicată pe site-ul Asociației operatorilor de turism din Rusia.

Ministrul Turismului din Bulgaria, Mariyana Nikolova, a presupus că în acest an oaspeți străini nu vor fi mai mulți decît în 2020. De aceea ei intenționează să se concentreze pe atragerea turiștilor bulgari care își petrec în mod tradițional vacanța peste hotare.

Ea și-a exprimat, de asemenea, speranța de a lansa sezonul în termeni obișnuiți-după 24 mai. Deoarece acum există rezervări pentru vacanța de Paști. În același timp, Nikolova a numit extrem de important faptul ca bulgarii, angajați în domeniul turismului, să se vaccineze în mod prioritar.

În ceea ce privește "coridoare verzi" pentru turiștii străini, este planificată încheierea acordurilor bilaterale cu țări precum Israel, Turcia, Rusia, Grecia, Polonia, Ucraina, Moldova, Cehia, Slovacia, Germania și Marea Britanie.

Ministrul Turismului din Bulgaria a menționat că țara a început să iasă treptat din restricțiile care au fost impuse din cauza pandemiei. De la 1 martie vor fi deschise deja cafenelele și restaurantele din orașe. Acum, turiștii pot lua masa nu numai la hotel, ci și în orice alt loc.

Source: noi.md

Keywords:

turism , calatorie , Bulgaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
345 locuitori

Balinţi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Balinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.