Go to section: Nature and tourism
29 july 2021, 15:30 Nature and tourism views 2761
Veste bună! Spania s-a deschis pentru turiștii din Moldova
29 july 2021, 15:30 Nature and tourism views 2761

Veste bună! Spania s-a deschis pentru turiștii din Moldova

Din 27 iulie, cetățenii moldoveni pot intra fără probleme în Spania, cu condiția prezentării unui test PCR negativ sau a unui certificat de vaccinare cu un preparat aprobat în Uniunea Europeană.

O astfel de relaxare a devenit posibilă datorită includerii Moldovei în "lista verde" a Ministerului Sănătății din Spania. În această listă au mai intrat Armenia, Azerbaidjan, Ucraina, China, Statele Unite, Israel și alte țări.

Toți pasagerii care sosesc în Spania pe calea aeriană sau maritimă trebuie să completeze în prealabil formularul de control sanitar și să primească un cod QR. Acesta va trebui prezentat înainte de îmbarcare, precum și la sosirea în Spania.

Lista statelor deschise cetățenilor Republicii Moldova o găsiți aici.

Source: noi.md

Keywords:

Spania , turism , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.