Go to section: Nature and tourism
17 september 2021, 10:30 Nature and tourism views 2147
România a inclus Moldova în zona galbenă de risc epidemiologic
17 september 2021, 10:30 Nature and tourism views 2147

România a inclus Moldova în zona galbenă de risc epidemiologic

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de joi, 16 septembrie, Hotărîrea numărul 71 privind actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. Care sînt principalele modificări, transmite Noi.md cu referire la timpul.md.

Joi, 16 septembrie 2021, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședință Hotărîrea cu numărul 71 privind privind aprobarea listei cu clasificarea țărilor/teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată.

Persoanele care vin din zona galbenă nu intră în carantină dacă sînt vaccinate împotriva COVID-19, au trecut prin boală sau prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore. În caz contrar este obligată să se autoizoleze pe o perioadă de 14 zile.

Lista intră în vigoare începînd cu data de 19.09.2021, ora 00:00.

Prezenta hotărîre se publică în Monitorul Oficial al Romîniei Partea I și se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora, se arată în documentul menționat.
Astfel, în zona roșie au intrat: Grenada, Bahamas, Barbados, Guyana, Bonaire, Saint Eustatius și Saba și Liechtenstein.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.