19 january 2015, 15:01 Moldovan Diaspora views 12955
Noul brand turistic al Moldovei a fost lansat în Olanda
Photo: mfa.gov.md
19 january 2015, 15:01 Moldovan Diaspora views 12955

Noul brand turistic al Moldovei a fost lansat în Olanda

Companiile din Republica Moldova au participat pentru prima dată la tîrgul internațional turistic „Vakantiebeurs" care s-a desfășurat, în perioada 13-18 ianuarie 2015, în orașul olandez Utrecht.

„Vakantiebeurs" este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul turismului din Europa la care participă operatorii turistici, agențiile de stat responsabile de promovarea turismului, companii aeriene, producătorii de echipament turistic și prestatori de alte servicii conexe. „Vakantiebeurs" este vizitat anual de peste o sută de mii de vizitatori.

Moldova a dispus de propriul stand, „Vakantiebeurs" fiind primul tîrg internațional la care a fost lansat noul brand turistic al Moldovei. Standul țării noastre a fost vizitat de un număr mare de persoane și companii cointeresate de serviciile oferite de operatorii turistici din Moldova, inclusiv, fiind acordate interviuri pentru mass-media locală de specialitate.

Source: www.viza.md

Keywords:

Moldova , turism , Olanda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
252 locuitori

Sagaidacul Nou este un sat din cadrul comunei Porumbrei, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 46 km de Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 252 de oameni. Satul Sagaidacul Nou a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.