07 october 2015, 16:10 Moldovan Diaspora views 11645
Restaurant MOLDOVENESC la Boston
Photo: facebook.com
07 october 2015, 16:10 Moldovan Diaspora views 11645

Restaurant MOLDOVENESC la Boston

Un cuplu din R. Moldova va deschide un restaurant moldovenesc în Boston, care va combina atmosfera autentică moldovenească cu bucatele tradiționale.

În meniu pot fi regăsite delicii culinare autohotne precum zeama, mămăliga, plăcintele, sarmalele, cușma lui Guguță ș.a.

„Vom fi bucuroși să vă vedem la restaurant și să vă ajutăm să descoperiți gusturi noi și să explorați o lume nouă", scriu inițiatorii pe pagina de Facebook a localului.

În locul restaurantului de bucătărie moldovenească era localul de bucătărie italiană „Maria di Napoli".

Un alt restaurant denumit sugestiv „Moldova" se află și în cartierul Brooklin din New York și este fondat de moldoveanul Radu Panfil.

Reamintin că informații ample despre alimentația tradiționalărețetele culinarebucate de sărbătoarebucate mănăstireștibucate de post, conservele de casă și secretele bucătărie moldovenești sînt puse la dispoziția Dumneavoastră la compartimentul BUCATARIA a proiectului«Moldovenii»

Source: ziarulnational.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1986 locuitori

Bozieni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dubovca și Bozieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Hîncești și la 50 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1986 de oameni. Satul Bozieni a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.