11 august 2015, 10:20 Settlements of the Republic of Moldova views 10683
La mulți ani, Comunității Germane din Republica Moldova
11 august 2015, 10:20 Settlements of the Republic of Moldova views 10683

La mulți ani, Comunității Germane din Republica Moldova

La 06.11.2015 în incinta Casei Naționalităților din or. Chișinău Casa Germană "Hoffnung" și-a sărbătorit festiv aniversarea de 25 ani.

Site-ul moldovenii.md aduce sincere felicitări Comunității Germane din Republica Moldova cu ocazia frumoasei sale aniversări. Ne bucurăm de succesele înregistrate de Comunitatea Germană, care unește în jurul său oameni activi și creativi, dar, mai ales, că prin activitatea sa Casa Germană "Hoffnung" contribuie la dezvoltarea limbii și culturii germane, iar faptul că în sală sînt tineri si copii oferă certitudinea că eforturile organizației aduc prosperitate atît germanilor de aici, cît și Republicii Moldova.

La mai mult și la mai mare!

Keywords:

Moldova , Germania , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
2472 locuitori

Balasineşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Satul este situat pe valea rîului Vilia, la 15 km de staţia calea ferată Lipcani, la 18 km sud-vest de oraşul Briceni, la 38 km de oraşul Edineţ şi la 235 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2472 de oameni. Prima atestare documentară a satului Balasineşti din ţinutul Hotin datează din octombrie 1433.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.