20 april 2017, 15:40 Moldovan Diaspora views 11194
O moldoveancă joacă rolul principal într-un serial portughez (Video)
20 april 2017, 15:40 Moldovan Diaspora views 11194

O moldoveancă joacă rolul principal într-un serial portughez (Video)

Mikaela Lupu, tînăra originară din Republica Moldova, dar care a plecat împreună cu familia în Portugalia pe cînd avea doar 5 anișori, a devenit actriță de succes. Asta, după ce Mikaela s-a filmat în cinci seriale, patru telenovele, un film artistic, un documentar, a fost protagonistă a două campanii publicitare și a unui videoclip.

Acum, la ai săi 21 de ani, Mikaela joacă rolul principal într-un serial ce și-a avut premiera la sfîrșitul lunii martie la postul național portughez de televiziune RTP1. Potrivit sursei, Mikaela joacă, în serialul „Vidago Palace", rolul Carlotei, fiica Contelui de Vimeiro în vîrstă de 19 ani.

De altfel, serialul este o producție de epocă a regizorilor portughezi și spanioli, care ne prezintă o poveste de dragoste din vara lui 1936.

Source: splendid-magazine.md

Keywords:

Portugalia , diaspora , serial

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1885
Populația:
830 locuitori

Sofievca este un sat din cadrul comunei Albota de Sus, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Taraclia și la 173 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 830 de oameni. Satul Sofievca a fost menționat documentar în anul 1885.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.