03 october 2019, 14:30 Moldovan Diaspora views 16589
Dacă ai pierdut plăcuța cu numere de înmatriculare peste hotare
03 october 2019, 14:30 Moldovan Diaspora views 16589

Dacă ai pierdut plăcuța cu numere de înmatriculare peste hotare

Eliberarea plăcuțelor cu numere de înmatriculare, precum și a duplicatelor acestora ține de competența Agenției Servicii Publice.

Asta trebuie să cunoască cetățenii care și-au pierdut, fie în țară, fie peste hotare, plăcuțele de înmatriculare ale automobilelor emise în R.Moldova.

Astfel, cetățeanul se poate adresa la oricare din birourile de înmatriculare din țară, prezentînd următoarele documente: cererea de confecționare a duplicatului; declarația pe propria răspundere care atestă că plăcuța nu a fost ridicată de poliție sau alte organe competente pentru anumite încălcări; copia certificatului de înmatriculare; dovada de plată pentru serviciul solicitat. Pentru acest serviciu, solicitantul achită 480 de lei și în maxim trei zile lucrătoare primește o plăcuță nouă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
320 locuitori

Stîrcea este un sat din cadrul oraşului Glodeni, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Glodeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 locuitori. Satul Stîrcea a fost înființat în anul 1901.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.