04 july 2020, 10:30 Moldovan Diaspora views 4900
Sergiu Pavlocev: De ce în Europa diaspora moldovenească respectă legea, iar acasă - nu?
04 july 2020, 10:30 Moldovan Diaspora views 4900

Sergiu Pavlocev: De ce în Europa diaspora moldovenească respectă legea, iar acasă - nu?

Tot mai mulți compatrioții de-ai noștri din diferite țări își împărtășesc impresiile despre modul în care epidemia de coronavirus le-a afectat viața. Unul dintre ei este Sergiu Pavlocev, un geograf care trăiește și lucrează în Portugalia de mai mult de 20 de ani. Cu toate acestea, el menține întotdeauna legătura cu patria sa. Într-un interviu pentru portalul Noi.md, Sergiu Pavlocev a vorbit despre cum se simt moldovenii în Portugalia și și-a împărtășit opinia cu privire la situația revenirii reprezentanților diasporei acasă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568-1572
Populația:
7370 locuitori

Sipoteni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sipoteni şi Podul Lung. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 7370 de locuitori. Satul Sipoteni a fost menționat documentar între anii 1568-1572.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.