17 january 2023, 09:30 Moldovan Diaspora views 2113
Rezultate bune pentru tenismana Cristina Bucșa la Australian Open
17 january 2023, 09:30 Moldovan Diaspora views 2113

Rezultate bune pentru tenismana Cristina Bucșa la Australian Open

Tenismena spaniolă originară din Chișinău, Cristina Bucșa, s-a calificat în această dimineață în turul secund al probei de simplu feminin, pe tabloul principal al turneului de Mare Șlem de la Australian Open.

Bucșa a învins-o în trei seturi cu scorul de 2-6, 6-0, 6-2 pe nemțoaica Eva Lys, sportivă clasată pe locul 126 în topul WTA. Tenismena a avut o prestație incredibilă în calificări, obținînd trei victorii consecutive, grație acestor succese ea s-a calificat al doilea an consecutiv pe tabloul principal la competiția de la Antipozi, iar în partida cu japoneza Nao Hibino, a salvat 12 mingi de set ale adversarei, transmite radiomoldova.

Cristina Bucșa, antrenată de tatăl său, Ion Bucșa, fost biatlonist moldovean, o va întîlni în turul secund pe canadianca de origine romînă, Bianca Andreescu, care la rîndul ei a învins-o fără probleme în runda inaugurală pe cehoaica Maria Buzcova.

Source: noi.md

Keywords:

tenis , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1300 locuitori

Frunză este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Uiutnoe, Frunză, Andriaşevca Nouă, Andriaşevca Veche, Novosaviţcaia, Novocotovsc, Prioziornoe. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Frunză alcătuia 1300 de oameni în anul 2006. Satul Frunză a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.