Go to section: Children
14 march 2019, 15:30 Children views 13259
Cei mai buni elevi din țară la Limba și Literatura rusă (Doc)
14 march 2019, 15:30 Children views 13259

Cei mai buni elevi din țară la Limba și Literatura rusă (Doc)

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura rusă (limba de instruire), au fost oferite diplome și premii bănești pentru 39 de elevi.

Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire) sînt din instituții de învățămînt din raioanele/municipiile: Basarabeasca, Bălţi, Cantemir, Chişinău, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Hînceşti, Rezina, Rîşcani, Taraclia, Tiraspol, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Cei mai buni elevi elevi care au ocupat primul loc la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă în acest an sînt: Clasa a IX-a – Maxim Buliga, Liceul Teoretic „Anton Cehov", Florești Clasa a X-a – Xenia Cebotari, Instituția Publică Liceul Rus nr.3, Drochia Clasa a XI-a – Lia Masean, Liceul Teoretic „Mihail Lomonosov", Bălți Clasa a XII-a – Olea Zmievschi, Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin", Ungheni.

Source: diez.md

Keywords:

limba rusă , literatura , elevi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1130 locuitori

Ecaterinovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ecaterinovca și Coştangalia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Ecaterinovca a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.