Go to section: Children
05 november 2020, 16:00 Children views 4721
Părinții din capitală își pot înscrie copiii la grădinițe online
05 november 2020, 16:00 Children views 4721

Părinții din capitală își pot înscrie copiii la grădinițe online

Pentru a evita interacțiunea și riscul îmbolnăvirii cu coronavirus, părinții copiii cărora urmează să treacă la prima etapă de învățămînt preșcolar, pot să își înscrie picii la grădinițe pe site-ul egradinita.md.

Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, potrivit căruia, de la începutul anului, au fost acceptate peste 2400 de cereri de înscriere online a copiilor la grădință.

Din totalul de cereri, peste 1300 de copii au fost înscriși la grădinițe, prin intermediul egradinita.md.

De la lansansarea proiectului, au fost înregistrate peste 28 de mii de cereri, dintre care peste 8 mii de cereri în 2018, iar anul trecut aproximativ 10 mii.

 

Source: noi.md

Keywords:

grădiniţa , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1727
Populația:
787 locuitori

Molochișul Mare este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 116 km de Chișinău. Populaţia satului Molochișul Mare alcătuia 787 de oameni în anul 2012. Satul Molochișul Mare a fost menționat documentar în anul 1727.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.