Go to section: Children
07 may 2013, 11:15 Music views 14848
07 may 2013, 11:15 Music views 14848

Angelika Vee lansează o nouă piesă


 Foto: ziuaconstanta.ro

Angelika Vee, revine cu o nouă piesa, însoțită de un videoclip, reușind să atingă latura sensibilă a celor care încă mai cred în iubire. "Language of love" este o piesă de dragoste, perfectă pentru toti îndrăgostiții.

Nu este lansată în calitate de single oficial ci este o piesă dedicată tuturor fanilor care o susțin pe facebook, youtube și twitter. Această piesă vine după cîteva luni de la lansarea singleului "Cash Out" în colaborare cu DJ-ul francez Kylian Mash, piesa ce-a înregistrat un succes important pe piața francofonă, aflîndu-se pe locuri importante în topurile din Franța și Canada.

Site-ul www.moldovenii.md aduce sincere felicitări interpretei Angelika Vee și îi dorește mult succes!

Keywords:

premiera , muzica , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:
Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1162 locuitori

Hlinaia este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Hlinaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 60 km de Chișinău. Populaţia satului Hlinaia alcătuia 1162 de oameni în anul 2008. Satul Hlinaia a fost menționat documentar în secolul XVIII.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.