Go to section: Children
07 may 2013, 11:15 Music views 15575
07 may 2013, 11:15 Music views 15575

Angelika Vee lansează o nouă piesă


 Foto: ziuaconstanta.ro

Angelika Vee, revine cu o nouă piesa, însoțită de un videoclip, reușind să atingă latura sensibilă a celor care încă mai cred în iubire. "Language of love" este o piesă de dragoste, perfectă pentru toti îndrăgostiții.

Nu este lansată în calitate de single oficial ci este o piesă dedicată tuturor fanilor care o susțin pe facebook, youtube și twitter. Această piesă vine după cîteva luni de la lansarea singleului "Cash Out" în colaborare cu DJ-ul francez Kylian Mash, piesa ce-a înregistrat un succes important pe piața francofonă, aflîndu-se pe locuri importante în topurile din Franța și Canada.

Site-ul www.moldovenii.md aduce sincere felicitări interpretei Angelika Vee și îi dorește mult succes!

Keywords:

premiera , muzica , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
1076 locuitori

Coşcodeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobletici, Coșcodeni și Flămînzeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1076 de oameni. Satul Coșcodeni a fost menționat pentru prima data în anul 1508 cu numele Flămînzeni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.