Go to section: Moldovan Diaspora
09 november 2019, 15:00 Moldovan Diaspora views 5066
Moldova a extins rețeaua consulară
09 november 2019, 15:00 Moldovan Diaspora views 5066

Moldova a extins rețeaua consulară

La Erevan a fost inaugurat Consulatul Onorific al Republicii Moldova, în funcţia de Consul Onorific fiind numit Makar Petrosyan, om de afaceri armean.

„Deschiderea Consulatului Onorific reprezintă una din acţiunile concrete ale Republicii Moldova şi Armeniei  în intenţia de a dezvolta şi aprofunda relaţiile de cooperare reciproc avantajoase”, a subliniat în cadrul ceremoniei ambasadorul Republicii Moldova în Republica Armenia cu reşedinţa la Kiev, Ruslan Bolbocean.

Iar viceministrul afacerilor externe al Republicii Armenia, Shavarsh Kocharyan, a menţionat că Consulatul Onorific este o primă prezenţă diplomatică a Republicii Moldova în Republica Armenia şi a pledat pentru extinderea relaţiilor comercial-economice dintre ţările noastre.

Lista consulatelor onorifice ale Republicii Moldova, precum și funcțiile acestora pot fi găsite AICI

 

Source: trm.md

Keywords:

Armenia , consulat , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1548
Populația:
1218 locuitori

Napadova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Napadova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 44 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1218 de oameni. Satul Napadova a fost menționat documentar în anul 1548.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.