Go to section: Moldovan Diaspora
01 october 2020, 16:30 Moldovan Diaspora views 5991
Anunț important pentru turiștii și migranții moldoveni
01 october 2020, 16:30 Moldovan Diaspora views 5991

Anunț important pentru turiștii și migranții moldoveni

Сetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Puerto Rico urmează să țină cont de următaorele.

În urma cutremurelor de pămînt din regiune, precum și a posibilității înregistrării unor replici ale acestora, autoritățile locale au anunțat planul de urgență, sugerînd populației din zonă să se pregătească pentru evacuare.

Informații actualizate cu privire la planul de acțiune local în caz de dezastre naturale pot fi accesate pe site-ul Agenției statale pentru gestionarea situațiilor de urgență și Administrare a Dezastrelor din Puerto Rico.

Se recomandă cetățenilor care doresc să călătorească în Puerto Rico să își amîne călătoria planificată. Totodată, cetățenii moldoveni aflați pe insulă, pentru securitatea lor, sînt sfătuiți să ia în calcul întreruperea aflării lor în Puerto Rico și să contacteze reprezentanții companiilor aeriene pentru schimbarea coordonatelor de zbor, să urmărească anunțurile publicate de autoritățile locale şi să urmeze recomandările și instrucțiunile acestora.

 

Source: viza.md

Keywords:

Anunţ , turism , migranți

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.