Go to section: Moldovan Diaspora
09 april 2020, 14:45 Moldovan Diaspora views 5305
Președintele răspunde: Cum va fi oprită imigrația?
09 april 2020, 14:45 Moldovan Diaspora views 5305

Președintele răspunde: Cum va fi oprită imigrația?

Oamenii care își doresc un trai bun acasă, trebuie să aibă încredere în R. Moldova și că aici va fi mai bine. Este răspunsul șefului statului, Igor Dodon, oferit unui internaut care l-a întrebat ce acțiuni se întreprid pentru a opri imigrația.

„Sînt cîteva lucruri importante. În primul rînd, ca oamenii să revină acasă și să nu plece, trebuie să aibă încredere că aici va fi mai bine, să aibă încredere în RM - aceiași corupție, locuri de muncă, investitțe în infrastructură, grădinițe, școli. De datoria politicienilor este să facem tot posibilul să construim o Moldovă unde oamenii să trăiască. Eu consider că criza asta ne-a dat peste cap multe din ceea ce ne-am propus. Multe noi le implimentăm, ele vor schimba situația în RM în 2,3,4 ani. Oamenii o să simtă”, a declarat Dodon.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , migratie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2794 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2794 de oameni. Satul Horodiște a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.