Go to section: Moldovan Diaspora
27 september 2021, 14:30 Moldovan Diaspora views 3635
Informație importantă pentru cetățenii moldoveni din Rusia!
27 september 2021, 14:30 Moldovan Diaspora views 3635

Informație importantă pentru cetățenii moldoveni din Rusia!

La Moscova, poliția le-a reamintit migranților că pe 30 septembrie se încheie acțiunea scutirilor introduse pe fundalul pandemiei de coronavirus. Despre acest lucru s-a anunțat luni, 27 septembrie, pe site-ul departamentului de la Moscova al Ministerului Afacerilor Interne.

În mesaj se spune că străinii care se află în Rusia trebuie să-și legalizeze statutul în țară înainte de octombrie. Se precizează că cei care au sosit înainte de 15 martie 2020 și nu au motive legale, la situația din 16 iunie 2021, de a se afla în țară, se pot adresa la Ministerul Afacerilor Interne scriind o cerere cu solicitarea de soluționare a situației lor juridice.

Ulterior, migranții vor putea solicita permise de muncă și de ședere temporară sau permanentă.

Anterior a devenit cunoscut faptul că Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei a găsit o modalitate de a consolida controlul asupra migranților din țară cu ajutorul tehnologiilor informaționale.

Source: noi.md

Keywords:

Rusia , moldovenii , migranți

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.