Go to section: Moldovan Diaspora
23 october 2021, 09:30 Moldovan Diaspora views 4474
Valentina Naforniță s-a întîlnit cu Maia Sandu la Viena
23 october 2021, 09:30 Moldovan Diaspora views 4474

Valentina Naforniță s-a întîlnit cu Maia Sandu la Viena

Președinta Maia Sandu a plecat într-o vizită oficială de două zile la Viena, la invitația omologului său austriac, Alexander Van der Bellen, transmite Noi.md cu referire la ea.md. Șefa statului s-a întîlnit cu mai mulți oficiali și diaspora din Austria.

Soprana Valentina Naforniță a primit o invitație specială din partea președintelui Austriei, Alexander Van der Bellen. Artista se declară onorată și profund emoționată:

„Viena! Mulți ani am spus că acest oraș este a doua mea casă. Cît de frumos și onorant a fost pentru mine să fiu invitată de către Excelența Sa președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, la un eveniment în onoarea vizitei Excelenței Sale președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, în Austria.

Cu emoții frumoase și cu gratitudine mă întorc în Elveția, unde ne continuăm repetițiile pentru premiera noastră de Nunta lui Figaro, Mozart”.

Source: noi.md

Keywords:

Maia Sandu , Viena

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.