19 october 2015, 17:47 Moldovan reality views 6483
Trenul Chişinău – Iaşi va circula conform unui nou grafic
19 october 2015, 17:47 Moldovan reality views 6483

Trenul Chişinău – Iaşi va circula conform unui nou grafic

Trenul care circulă spre Iaşi va pleca mai tîrziu din Chişinău. Orarul nou a fost anunţat de Î.S „Calea Ferată din Moldova".

Astfel, începînd cu 25 octombrie 2015, trenul va porni de la Chișinău la ora06:54 și va ajunge la staţia Socola din Iaşi la ora 10:46.

Asta în timp ce, la moment, trenul pornește din staţia Chișinău la ora 06:17 și ajunge în staţia Socola la 10:28.

Feroviarii anunţă că aceste modificări în orar au fost făcute la solicitarea călătorilor şi preconizează că numărul pasagerilor se va majora.

În acelaşi timp, compania anunţă că, din Iaşi, trenul va porni spre Chișinău la aceeaşi oră stabilită anterior, adică 17:17.

PUBLIKA.MD aminteşte că trenul circulă zilnic și a fost dotat cu wi-fi şi aer condiţonat. Garnitura are o capacitate de 260 de locuri. Trenul nu mai staţionează ore în şir pentru a fi schimbate osiile, aşa cum se întîmpla anterior. Controlul la frontieră este făcut în punctul vamal comun în gara din Iaşi.

Source: www.publika.md

Keywords:

tren , Chisinau , Iaşi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1980 locuitori

Lunga este un sat şi comună din raionul Floreşti. Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, satul se află la distanța de 8 km de orașul Florești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1980 de oameni. Satul Lunga a fost întemeiat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.