22 may 2018, 15:00 Moldovan reality views 11620
80 de tipuri de vinuri din Moldova participă la „Top Wine China” (Foto)
22 may 2018, 15:00 Moldovan reality views 11620

80 de tipuri de vinuri din Moldova participă la „Top Wine China” (Foto)

Peste 80 de tipuri de vinuri de soiuri clasice și autohtone, a 16 companii vinicole moldovenești participă cu un pavilion comun la Expoziţia „Top Wine China".

Potrivit ambasadorului Republicii Moldova în China, Denis Jelimalai, participarea țării noastre la această expoziție are drept scop promovarea vinurilor moldoveneşti, stabilirea relaţiilor noi de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente şi cunoaşterea tendinţelor pieţei de vinuri chineze. „Ne bucură faptul că experţii şi vizitatorii chinezi apreciază calitatea şi competitivitatea vinurilor oferite de companiile vinicole din Republica Moldova, demonstrînd un interes viu față de pavilionul nostru. Mai mult, expoziţia este mediatizată la posturile de televiziune locale şi revistele de specialitate, aspect foarte important pentru crearea vizibilităţii vinurilor din Republicii Moldova", a specificat ambasadorul Jelimalai.

„Top Wine China" este una dintre cele mai mari expoziții din China dedicată vinurilor și băuturilor alcoolice. În cadrul expoziției sînt expuse vinuri din mai multe țări ale lumii, inclusiv Franța, Argentina, Chile, Spania, Australia, Uruguai, Italia, Germania, Noua Zelandă etc. Ediția din acest an este vizitată zilnic de mii de vizitatori, inclusiv experţi, importatori, distribuitori, jurnalişti, bloggeri, amatori ai vinurilor de calitate şi potenţiali parteneri de afaceri.

Source: noi.md

Keywords:

China , expoziție , vin

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
1914 locuitori

Pecişte este un sat şi comună din raionul Rezina. Pecişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 33 km de orașul Rezina și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1914 oameni. Satul Peciște este menționat documentar în anul 1470.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.