15 october 2018, 12:55 Moldovan reality views 9758
Marea Britanie a donat R. Moldova două autospeciale de intervenție
15 october 2018, 12:55 Moldovan reality views 9758

Marea Britanie a donat R. Moldova două autospeciale de intervenție

Două autospeciale de intervenție au fost donate ieri Republicii Moldova de către „Operațiunea Florian" din Marea Britanie.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), la eveniment a participat reprezentantul ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii, Cris Perckens, directorul asociației de caritate „Operațiunea Florian", Roy Barraclough, precum și șeful IGSU, Mihail Harabagiu.

În cadrul ceremoniei, oficialii au vorbit despre cooperarea între Republica Moldova și Marea Britanie, care duce la „fortificarea capacităților de intervenție a pompierilor și salvatorilor".

Din donație fac parte două autospeciale de stingere a incendiilor și mai multe costume de protecție pentru pompieri. Una din autospeciale este destinată salvatorilor din stânga Nistrului.

Donația are o valoare de peste 125 mii de euro.

Source: moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1480
Populația:
2081 locuitori

Cetireni este un sat şi comună din raionul Ungheni. Cetireni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Ungheni și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2081 de oameni. Satul Cetireni a fost menționat documentar în anul 1480.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.