01 november 2019, 12:50 Moldovan reality views 14076
O femeie a născut acasă, neputînd să ajungă în timp la spital
01 november 2019, 12:50 Moldovan reality views 14076

O femeie a născut acasă, neputînd să ajungă în timp la spital

O femeie a născut acasă, în jurul ore 02:16. Medicii de pe ambulanță au ajuns în timp ce femeie deja se afla în plin travaliu din acest motiv s-a luat decizia de a primi nașterea în condiții de domiciului. Mama și nou-născutul au fost transportați în stare satisfăcătoare la maternitate, pentru îngrijiri ulterioare.

Totodată două echipe de asistență medicală urgentă din cadrul substațiilor AMU Strășeni și Ialoveni au fost implicate în acordarea asistenței medicale de urgență la trei pacienți cu traumatisme suportate în urma unui accident rutier produs ieri seară pe traseul Pănășești-Tătărăști.

Pacienții au fost transportați în stare stabilă la spital.

Un bărbat din capitală cu hipotermie a fost preluat ieri din stradă de către o echipă AMU, care i-a acordat asistență medicală de urgență și l-a transportat la spital. Solicitarea a fost recepționată la ora 21:25.

Dificultăți de deplasare din cauza precipitațiilor abundente sub formă de ninsoare s-au înregistrat doar în raionul Criuleni, unde a fost solicitată intervenția salvatorilor. Ulterior, pacientul a primit asistența medicală necesară și a fost transportat la spital.

Source: noi.md

Keywords:

nastere , ninsori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
23327 locuitori
Logo

Municipiul Comrat este capitala unităţii teritoriale autonome Găgăuzia din Republica Moldova. Amplasat în partea de sud a republicii, în valea rîului Ialpugul-Mare, municipiul Comrat este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia municipiului constituie 23327 locuitori. Data primei atestări documentare a oraşului Comrat este incertă. Localitatea a apărut la hotarul secolelor XVIII şi XIX, iar în 1819 autorităţile ruse colonizau  satul cu bulgari şi alte naţionalităţi venite de peste Dunăre.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.