23 april 2019, 10:35 Moldovan reality views 10848
Sergiu Lucinschi, anunțat în căutare
23 april 2019, 10:35 Moldovan reality views 10848

Sergiu Lucinschi, anunțat în căutare

Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova a fost anunțat în căutare de poliţia română.

Asta după ce mai devreme acesta a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă şi participaţie improprie la fals intelectual, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit DNA, în perioada decembrie 2014 - martie 2015, Sergiu Lucinschi, ajutat de avocatul Radu Pricop şi de procurorul Remus Tudoran Jurj, l-ar fi constrîns pe omul de afaceri Alexandru Horpoş să îi dea 4 milioane de euro, pentru a-şi retrage o plîngere formulată la DIICOT, care face obiectul unui dosar penal, pentru mai multe infracţiuni, printre care şi gestiune frauduloasă.

Source: publika.md

Keywords:

cautare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
697 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul oraşului Sîngerei, raionul Sîngerei. Satul Vrănești este situat la distanța de 5 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 697 locuitori. Prima mențiune documentară a localității datează din anul 1613.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.