24 april 2019, 14:20 Moldovan reality views 11203
Traian Băsescu nu mai este interesat de politica moldovenească?
24 april 2019, 14:20 Moldovan reality views 11203

Traian Băsescu nu mai este interesat de politica moldovenească?

Traian Băsescu, cel care anterior se arăta dornic să nimerească în parlamentul moldovenesc, s-a cam răcit față de această perspectivă politică. Acum "chinuiții românii basarabeni" îl interesează doar ca o treaptă spre un alt parlament - cel european.

Dar nu face să ne indispunem din această cauză. La ce bun ne trebuie nouă un personaj, care fără scrupule cheamă la lichidarea statalității moldovenești și încalcă deschis Constituția țării?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Traian Basescu , politica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
936 locuitori

Enichioi este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Enichioi, Floricica, Bobocica, Ţolica. Satul Enichioi este situat pe Valea Enichioiului, la distanța de 37 km de oraşul Cantemir şi la 162 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 936 locuitori. Satul Enichioi a fost atestat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.