06 november 2019, 15:45 Moldovan reality views 3347
Ce spune PSRM despre dosarul penal inițiat de Procuratură
06 november 2019, 15:45 Moldovan reality views 3347

Ce spune PSRM despre dosarul penal inițiat de Procuratură

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au comentat anunțul Procuraturii Generale cu privire la inițierea unei cauze penale pentru finanțarea din exterior a partidului.

Socialistul Ion Ceban a declarat că sînt gata să prezinte toate probele necesare anchetei, numai că altor procurori, care nu vor fi controlați politic.

„Toate acțiunile Procuraturii trebuie să fie în cadrul legal. Nu trebuie să fie indicații la comanda unor oponenți politici și a guvernării care trebuie să plece în regim imediat. sîntem gata să prezentăm toate probele necesare pentru un proces judiciar liber, dar nu inițiat de procurori dintr-un oficiu anume", a spus Ceban.

Precizăm că procurorii au inițiat cauza penală în baza înregistrărilor video pe care le-a făcut publice Partidul Democrat din cadrul negocierilor purtate de Igor Dodon cu Vlad Plahotniuc. Acolo socialistul vorbește despre faptul că ar fi primit bani din Rusia pentru PSRM. Ulterior, Dodon a spus că video este trucat, iar informațiile au fost scoase din context.

Source: tv8.md

Keywords:

PSRM , dosar penal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
8700 locuitori

Blijnii Hutor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Blijnii Hutor este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Slobozia și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Blijnii Hutor alcătuia 8700 de oameni în anul 2000. Satul Blijnii Hutor a fost întemeiat în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.