18 june 2019, 12:35 Moldovan reality views 4339
Mesajul lui Filat transmis astăzi lui Plahotniuc
18 june 2019, 12:35 Moldovan reality views 4339

Mesajul lui Filat transmis astăzi lui Plahotniuc

Ex-premierul Vlad Filat iese la rampă și se adresează lui Vlad Plahotniuc. Mesajul a fost transmis prin intermediul avocaților săi, transmite Noi.md.

Filat îl acuză pe liderul PDM de lașitate pentru că ar fi ales să fugă țară, dar, de fapt, spune că acesta ar fi trebuit să răspundă la o serie de întrebări.

„Despre mine s-au vorbit și se vorbesc în continuare multe, însă, atunci cînd mi s-a propus să fug pentru că Republica Moldova nu-i un loc sigur, să am grijă de familie, am decis să rămîn și să-mi demonstrez nevinovăția. Însă am avut parte de o execuție publică în ședințe de judecată închise. Nu regret decizia luată acum 3 ani și 8 luni în urmă. Deși sînt închis, sufletul îmi este liber și conștiința curată. Tu ai ales să fugi!", se adresează Vlad Filat către Vlad Plahotniuc.

Fostul premier, condamnat la închisoare pentru corupere pasivă și trafic de influență, îl acuză pe Plahotniuc de fabricarea dosarelor pe numele său.

Totodată, ex-premierul mai spune liderului PDM că „pînă la urmă toți răspund pentru ce au făcut" și că „Viața bate filmul! (chiar și "The Godfather")".

Deocamdată Vlad Plahotniuc nu a reacționat la acest mesaj.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
976 locuitori

Vinogradnoe este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vinogradnoe alcătuia 976 de oameni în anul 2004. Satul Vinogradnoe a fost înființat în anul 1932.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.