25 june 2019, 14:20 Moldovan reality views 4598
Cum arată cabinetul în care a lucrat Leancă: Baie, frigider și mobilier scump (Foto)
25 june 2019, 14:20 Moldovan reality views 4598

Cum arată cabinetul în care a lucrat Leancă: Baie, frigider și mobilier scump (Foto)

Lux! Așa a calificat prim-ministrul Maia Sandu unele birouri de la etajul cinci al Guvernului. S-a referit în special la cabinetele fostului vicepremier Iurie Leancă și ex-secretarului general al Executivului, Lilia Palii.

În 2017, pentru lucrările de mentenanță și reparație a clădirii Guvernului s-au cheltuit peste 28 de milioane de lei, iar în 2018 – peste 23 de milioane de lei. Spre comparație, în 2016 aceste cheltuieli erau de doar puțin peste un milion de lei, potrivit datelor prezentate de responsabilii de comunicare de la Executiv, scrie Agora.

Presa nu are acces la etajul cinci al Guvernului. Ușile au fost deschise, luni, pentru cîteva minute la inițiativa Maiei Sandu. „Lux! sînt instituții școlare unde veceul este încă afară. Prioritățile au fost alese greșit. O să ne asigurăm că de acum încolo se cheltuie eficient. Primul lucru pe care l-am făcut, am scos cheltuielile pentru tot, pentru că se cheltuiau sume mari. Am rugat colegii de la contabilitate să vină cu propuneri unde putem economisi", a spus premierul.

Source: agora.md

Keywords:

Iurie Leanca , ministru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
117 locuitori

Lunga Nouă este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga Noua alcătuia 117 oameni în anul 2011. Satul Lunga Noua a fost întemeiat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.