27 june 2019, 11:30 Moldovan reality views 3633
Țuțu controla
27 june 2019, 11:30 Moldovan reality views 3633

Țuțu controla "sindicatul drogurilor", la comanda lui Plahotniuc

Organele securității ruse au dezvăluit schema de contrabandă cu participarea lui Vlad Plahotniuc și Constantin Ţuţu. Ambii au fost acuzați în lipsă.

MAI al Rusiei a declarat că controlul asupra sindicatului drogurilor, la ordinul lui Plahotniuc, era asigurat de învingătorul turneelor internaționale la kickboxing, fostul membru al Parlamentului RM, Constantin Ţuţu (de asemenea, acuzat în lipsă).

Potrivit versiunii anchetei, gruparea coordona rețeaua transnațională de transportare a hașișului marocan în țările CSI prin Spania, Franța, Germania, Polonia, Statele Baltice, Belarus și Ucraina.

"O tona de plăci din hașiș cu însemne de €, Porsche, Audi,"fulgi de zăpadă" și "stele" reprezintă doar o parte nesemnificativă din volumul total al livrărilor cartelului din Maroc în Rusia", au declarat surse din РБК, implicate în investigație.

Reamintim că, miercuri, 26 iunie, Departamentul de Investigații al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei l-a acuzat în lipsă pe fostul lider al Partidului Democrat din Moldova, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri ai țării, Vladimir Plahotniuc, de conducerea grupării criminale şi participarea activă la fărădelegile comise de aceasta. Pedeapsa, care-l aşteaptă, pentru toate astea e închisoarea pe viață.

Source: point.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1574
Populația:
903 locuitori

Jora de Sus este un sat din cadrul comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 29 km de oraşul Orhei şi la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 903 oameni. Satul Jora de Sus a fost menționat documentar în anul 1574.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.