18 july 2019, 15:40 Moldovan reality views 2961
Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați
18 july 2019, 15:40 Moldovan reality views 2961

Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați

Evoluția anchetei în dosarul fraudei bancare a fost examinată la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate, convocată de președintele Igor Dodon, notează Noi.md.

Demnitarul a anunțat că Procuratura ar putea solicita în timpul apropiat ridicarea imunității parlamentare a unor deputați, numele cărora figurează în cel de-al doilea raport Kroll.

„Procuratura Generală în caz dacă va deține suficiente informații pentru ridicarea imunități unor persoane, ar putea veni în timpul apropiat cu astfel de inițiative. Sînt mai multe cauze penale pe rol la această etapă", a declarat Dodon în urma ședinței CSS.

Șeful statului a mai anunțat că Procuratura Generală întreprinde acțiuni de blocare și de punere a sechestrului pe activele unor persoane care figurează în raportul Kroll.

În ceea ce privește apariția în presă a unor părți secrete din raportul Kroll 2, Dodon a menționat că această scurgere de informații este investigată. Banca Națională este în contact cu Procuratura și reprezentanții Kroll, a adăugat președintele.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , deputat , imunitatea

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1213 locuitori

Petruşeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Petruşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1213 oameni. Satul Petrușeni a fost menționat documentar în anul 1620.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.