23 july 2019, 15:40 Moldovan reality views 2901
Declarație: Nu vor exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor
23 july 2019, 15:40 Moldovan reality views 2901

Declarație: Nu vor exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor

Nu vor exista probleme cu achitarea salariilor și a pensiilor în Moldova, mai mult decît atît, pentru anumite categorii de cetățeni, salariile vor fi majorate.

Despre acest lucru a declarat președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice, Vladimir Golovatiuc, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Ne-am întîlnit cu guvernul, în frunte cu premierul Maia Sandu și membrii Cabinetului său de miniștri. La întîlnire au fost prezenți: președintele Igor Dodon, conducerea parlamentului și fracțiunea Partidului Socialiștilor și am fost asigurați că nu vor exista probleme cu achitarea în timp util a salariilor și pensiilor și, prin urmare, cetățenii pot dormi în liniște", a declarat Vladimir Golovatiuc.

El a menționat că în curînd guvernul va veni cu o modificare a bugetului și, în principiu, este deja clar ce ajustări și cum vor fi făcute. "Dar nu va exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor. Mai mult decît atît, pentru anumite categorii de cetățeni, salariile chiar vor fi majorate. Este vorba despre cei care nu au primit majorări salariale în trecut", a declarat președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice.

Source: noi.md

Keywords:

salarii , pensie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
359 locuitori

Sălcuţa Nouă este un sat din cadrul comunei Cîrnăţenii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Căușeni și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Sălcuţa Nouă a fost întemeiat în anul 1930.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.