08 february 2019, 15:02 Moldovan reality views 3541
Autoarea vlogului „Zîmbărele”: „Acasă şi copacii te înţeleg” (Video)
08 february 2019, 15:02 Moldovan reality views 3541

Autoarea vlogului „Zîmbărele”: „Acasă şi copacii te înţeleg” (Video)

Astăzi, în cadrul proiectului "Nicăieri nu-i ca acasă" vă facem cunoştinţă cu actriţa şi vloggeriţa Victoria Roşca, cea care de mai bine de trei ani descreţeşte frunţile moldovenilor împrăştiaţi prin lume.

Spune că a reuşit să simtă gustul amar al străinătăţii şi chiar dacă practic toată familia îi este plecată peste hotare, ea a găsit de fiecare data motive ca să rămînă acasă.

De ce mai stă Victoria Roşca în Republica Moldova astăzi şi de ce aici o înţeleg chiar şi copacii, aflăm chiar de la ea.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

emisiune

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2233 locuitori

Şişcani este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drojdieni și Şişcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2233 de oameni. Satul Șișcani a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.