08 may 2019, 14:20 Moldovan reality views 3438
Gheorghe Petic, propus drept candidat la funcția de primar
08 may 2019, 14:20 Moldovan reality views 3438

Gheorghe Petic, propus drept candidat la funcția de primar

Gheorghe Petic, liderul organizației teritoriale Ungheni a Platformei „DA", a fost selectat de partidul său drept candidat la primăria municipiului Ungheni la alegerile locale din 20 octombrie.

Anunțul a fost făcut de Petic și colegii săi într-un LIVE pe Facebook.

„Le mulțumesc colegilor mei din satele r. Ungheni. Am luat o decizie foarte importantă pentru viitorul acestui municipiu. Un subiect a fost identificarea unei candidaturi care va fi propusă de comun acord cu colegii de la PAS pentru alegerile primarului mun. Ungheni. Am avut o ședință destul de înfierbîntată. Ce să vă zic, eu nu am avut multe lucruri de ales. Nu sînt o candidatură bătută în cuie, mai discutăm cu PAS. Noi sîntem destul de flexibili și cooperanți. Vom vedea dacă vor veni și domniile sale cu niște candidaturi. A fost poate cea mai grea decizie din viața mea", a spus Petic, potrivit Agora.

De menționat că acum mun. Ungheni este condus de Alexandru Ambros, care a migrat la PDM după alegerile din 2015. El și-a explicat atunciu decizia prin faptul că PLDM nu ar vrea să participe la Guvernare.

Amintim că, înainte de alegerile parlamentare din februarie 2019, Gheorghe Petic a fost inclus pe lista blocului electoral ACUM pe circumscripția națională, pe locul 33. Acesta însă nu a devenit deputat și a continuat să se afle în arest.

Source: agora.md

Keywords:

primar , Ungheni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
770 locuitori

Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.