19 august 2019, 09:46 Moldovan reality views 3388
Reacție a Procuraturii care investighează circumstanțele decesului lui Iurii Luncașu
19 august 2019, 09:46 Moldovan reality views 3388

Reacție a Procuraturii care investighează circumstanțele decesului lui Iurii Luncașu

Principala versiune în cazul omului de afacerile Iurii Luncașu, găsit împușcat, este sinuciderea. Declarația aparține Procurorului șef al Oficiului Buiucani al Procuraturii municipiului Chișinău, care a spus că pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal, scrie zdg.md.

Solicitat de ZdG, Procurorul șef al Oficiului Buiucani, Eduard Mașnic, a declarat că principala versiune în cazul decesului omului de afaceri Iurii Luncașu este sinucidirea.

„Principala versiune a decesului este sinuciderea. Încă nu putem vorbi despre alte detalii sau versiunea unui omor. Celelalte circumstanțe vor fi stabilite în cadrul urmării penale", a precizat Eduard Mașnic.

Totodată, procurorul a spus că Boris Babin, șoferul lui Luncașu, cel care a și alertat oamenii legii, a fost audiat și eliberat.

Deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba este de părere că cazul lui Iurii Luncașu este unul suspect. Alesul poporului s-a adresat în acest context persoanelor apropiate de fosta guvernare. Parlamentarul le-a îndemnat să comunice tot ce știu despre ilegalitățile care ar fi fost comise de fosta conducere.

Omul de afaceri Iurii Luncașu, un apropiat al fostului președinte al Partidului Democrat (PDM) Vladimir Plahotniuc, s-ar fi împușcat în seara zilei de ieri pe traseul R-6, Ialoveni-Durlești.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769–1774
Populația:
1213 locuitori

Popencu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirov, Vladimirovca, Popencu și Zăzuleni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Popencu alcătuia 1213 oameni în anul 2012. Satul Popencu a fost menționat documentar între anii 1769 – 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.