20 august 2019, 16:20 Moldovan reality views 2276
Partidele politice și mass media, invitate să semneze Codul de conduită pentru alegeri (DOC)
20 august 2019, 16:20 Moldovan reality views 2276

Partidele politice și mass media, invitate să semneze Codul de conduită pentru alegeri (DOC)

Comisia Electorală Centrală invită partidele, organizațiile social-politice, blocurile electorale, precum și instituţiile mass-media să semneze Codul de conduită privind desfăşurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale și parlamentare noi din 20 octombrie curent.

Codul de conduită este o convenție încheiată între partide, organizațiile social-politice, blocurile electorale, precum și instituţiile mass-media privind modul de desfăşurare şi de reflectare a campaniei electorale, care exclude lezarea demnității şi imaginii concurenților electorali. Documentul va fi propus pentru semnare la 22 august curent, ora 13.00, în sala de ședințe a Comisiei Electorale Centrale (CEC). La eveniment vor participa și observatorii acreditați de către CEC pentru monitorizarea alegerilor din această toamnă.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

alegeri , partide , mass-media

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
896 locuitori

Topala este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Topala este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Cimișlia și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 896 de oameni. Satul Topala a fost menționat documentar în anul 1805.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.