22 november 2019, 15:00 Moldovan reality views 3948
Un deputat cere desecretizarea actelor care confirmă dubla identitate a lui Plahotniuc
22 november 2019, 15:00 Moldovan reality views 3948

Un deputat cere desecretizarea actelor care confirmă dubla identitate a lui Plahotniuc

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a transmis un demers în adresa directorului interimar al Agenției Servicii Publice (ASP), Mircea Eșanu, în care cere să fie desecretizate informațiile care adeveresc că Vladimir Plahotniuc deține identitate dublă în Republica Moldova.

Ieri în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră" de la Jurnal TV Chiril Moțpan a declarat că și ex-vicepreședintele Serghei Iaralov ar deține identitate dublă, astăzi însă a spus că nu dispune de documente care ar confirma acest fapt, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
667 locuitori

Otac este un sat şi comună din raionul Rezina. Otac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la o distanță de 28 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 667 de oameni. Satul Otac a fost întemeiat în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.