17 february 2020, 12:12 Moldovan reality views 3269
Pascaru: Bursierii lui Soros în Parlament distrug economia Moldovei
17 february 2020, 12:12 Moldovan reality views 3269

Pascaru: Bursierii lui Soros în Parlament distrug economia Moldovei

Bursierii lui Soros în Parlament distrug economia Moldovei. Anume ei, sub conducerea delicată a curatorilor străini, creează acest haos în țară: distrug economia, au distrus deja agricultura. Și au fost gata să conducă și în continuare, dar nu li s-a permis.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Glavnoe" cu Nina Dimoglo la TVC-21 de către liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, transmite enews.md

El a fost rugat să comenteze opinia existentă precum că forța de dreapta ar putea unită forțat de cineva.

"Cred că aceste afirmații sînt adevărate, din păcate. Politica sub conducerea din exterior este cea mai mare tragedie a țării noastre. Asta a fost și mai înainte. Partenerii externi într-o țară normală se comportă, probabil, diferit, mai diplomatic. Elementar, Năstase nu a mers la alegerile prezidențiale, deoarece partenerii au insistat ca Maia Sandu să meargă. Vedem că foarte mulți bursieri ai lui Soros și ai diverselor organizații internaționale sînt special adunați în structuri care fac tot posibilul ca să ia împrumuturi mari, să distrugă economia, să distrugă agricultura și infrastructura. Am auzit despre programul "Pămînt" cînd au venit americanii și au început să distrugă, să împartă pămîntul. Au trecut 20 de ani, pînă cînd țăranii noștri nu și-au dat seama că trebuie să ne unim și să creăm moșii mari", a subliniat Nicolae Pascaru.

El este convins că anume bursierii care au studiat din contul granturilor străine, în Parlament creează tot acest haos.

"Ei promit foarte multe și apoi fac lobby pentru companiile internaționale. Există multe astfel de exemple", a spus liderul mișcării naționale "Voievod".

El a mai spus că Maia Sandu, fiind la putere, a reușit să ia credite de la FMI, a majorat prețul la energia electrică cu 20% și nu este clar ce s-ar fi întîmplat cu această țară.

"Există o mare probabilitate ca ei să se întoarcă la putere și să distrugă ceea ce nu au reușit", a menționat Nicolae Pascaru.

Source: enews.md

Keywords:

Nicolae Pascaru , bursa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
430 locuitori

Andreevca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pîcalova, Șmalena și Andreevca. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Rîbnița și la 124 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 430 de oameni. Satul Andreevca a fost întemeiat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.