21 february 2020, 10:30 Moldovan reality views 2541
Unde este Plahotniuc. Ce a răspuns Candu
21 february 2020, 10:30 Moldovan reality views 2541

Unde este Plahotniuc. Ce a răspuns Candu

Fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc, se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut de deputatul Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Puterea a patra", de la N4.

„Din cîte cunosc, domnul Plahotniuc se află pe teritoriul Statelor Unite. Declarația secretarului de stat american Mike Pompeo este mai mult una politică.

A discutat cu unii avocați din SUA și ei mi-au explicat că ea nu are niciun efect asupra regimului său de ședere pe teritoriul SUA.

Ea ar avea efect doar în cazul în care el ar cere viză, dar există alte aranjamente în acest sens", a spus Andrian Candu, transmite noi.md cu referire la deschide.md.

Despre faptul că declarațiile lui Mike Pompeo nu ar avea efecte juridice, fostul speaker al Parlamentului, Andrian Candu, a mai declarat și acum 2 săptămîni.

Anterior, Departamentului de Stat de la Washington a anunțat că lui Vlad Plahotniuc şi familiei sale i-a fost interzisă intrarea în SUA, dar şi posibilitatea de a prelungi viza.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
1007 locuitori

Ocolina este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ţepilova și Ocolina. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Soroca și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Ocolina a fost menționat documentar în anul 1745.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.