25 february 2020, 15:00 Moldovan reality views 3147
Cei care au furat miliardul planifică să ceară de la moldoveni bani
25 february 2020, 15:00 Moldovan reality views 3147

Cei care au furat miliardul planifică să ceară de la moldoveni bani

Andrian Candu a anunțat, la un post de televiziune din Moldova, că noul său proiect politic nu este finanțat nici de Șor, nici de Plahotniuc. Mai mult decît atît, ei vor lansa un program de adunare de fonduri de la populația Moldovei.

Se știe că Candu, împreună cu cei care au părăsit PDM, s-au întîlnit recent în Israel cu Șor și, de asemenea, mențin o legătură permanentă cu fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc. După cum se știe, aceste personaje sînt printre principalii suspecți în organizarea în 2014 a furtului unui miliard de dolari din sistemul bancar.

Oare se vor găsi moldoveni care se vor lăsa păcăliți din nou și vor dona acestora economiile lor?

Vasile Balan

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
4525 locuitori

Gaidar este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Gaidar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4525 de oameni. Satul Gaidar a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.