13 march 2020, 17:00 Moldovan reality views 2474
”Un escroc și un infractor”. Ce ascunde dosarul penal pe numele lui Marcel Darie?
13 march 2020, 17:00 Moldovan reality views 2474

”Un escroc și un infractor”. Ce ascunde dosarul penal pe numele lui Marcel Darie?

Nu dispunem de date oficiale privind statistica escrocheriilor pe piața imobiliară din Moldova, nici de careva liste negre cu companii de construcții.

Totuși, în opinia experților, în Moldova încă mai au loc cazuri de escrocherie crasă. Printre factorii care contribuie la acestea este numită activitatea unor companii de construcție, care, prin diverse scheme, cu participarea unor persoane de răspundere din structurile puterii și cu încălcarea prevederilor legale, construiesc la Chișinău blocuri de locuit și clădiri pentru oficii.

Nu o singură dată în epicentrul unor asemenea scandaluri se pomenește afaceristul cu reputație dubioasă Marcel Darie, reprezentantul unui șir de companii de construcție care, într-un final, ajung în proces de insolvabilitate și lasă în urma lor datorii de milioane și sute de familii afectate. Acestor companii le-au fost înaintate pretenții privind încercările înălțării ilegale a clădirilor, precum și nerespectarea angajamentelor contractuale față de investitori. Darie mai este cunoscut și pentru atacurile asupra deputaților, consilierilor municipali și a orășenilor.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

imobil , construcție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1837
Populația:
2090 locuitori

Mărculeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, pe malul stîng al Răutului, oraşul Mărculeşti este situat la o distanţă de 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 2090 locuitori. Localitatea a fost fondată în anul 1837.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.