19 march 2020, 15:30 Moldovan reality views 2854
Pascaru: Comportamentul opoziției reprezintă un moft politic
19 march 2020, 15:30 Moldovan reality views 2854

Pascaru: Comportamentul opoziției reprezintă un moft politic

„Dacă vorbim mai exact este un moft politic. Abia după alegerile în raionul Hîncești au deschis gura. De ce au tăcut pînă acum? Au crezut că victoria e în buzunarul lor".

Acest lucru a fost relatat de către consilierul municipal din partea PSRM Nicolae Pascaru, în special pentru eNews

-Avem o opoziție nestandardă. Acuză autoritățile? După război mulți eroi. Pînă la alegeri nimeni nu s-a revoltat și nu și-a retras candidatul. După război strigă, critică, se revoltă. Am observat că la noi opoziția niciodată nu iese cu idei constructive. Și oamenii văd acest lucru. Gașca în frunte cu Maia Sandu deja a fost la guvernare timp de 5 luni. Ce au făcut ei? Nimic! În schimb au reușit să facă neplăceri: să ridice tarifele la energia electrică și să anuleze facilitățile la achitarea TVA pentru restaurante, baruri etc.

Asta este opoziția moldovenească, alta nu-i. Ea nu se revoltă, este un moft politic. Opoziția se poartă ca mireasa înainte de nuntă, consideră Pascaru.

Source: enews.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
1772 locuitori

Semeni este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1772 de oameni. Satul Semeni a fost menționat documentar în anul 1490.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.