20 march 2020, 11:40 Moldovan reality views 3168
Vor fi anulate sau amînate plățile pentru facturile la întreținere?
20 march 2020, 11:40 Moldovan reality views 3168

Vor fi anulate sau amînate plățile pentru facturile la întreținere?

Plățile pentru facturile la întreținere nu pot fi anulate. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul unei noi ediții a emisiunii "Președintele Răspunde".

"Pentru ca să anulăm plățile la facturi, trebuie să găsim de undeva peste 1 miliard de lei. Ca să găsim acești bani acum este imposibil. În buget nu avem acești bani, iar din afară să împrumutăm 50 milioane de euro nu avem de unde. Dacă anulăm tarifele atunci asta să rămînem fără lumină, fără gaze", a spus Dodon.

Potrivit șefului statului, autoritățile de la Chișinău examinează posibilitatea de a compensa facturile sub 100 de lei pentru păturile social vulnerabile.

Source: noi.md

Keywords:

servicii comunale

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1821
Populația:
470 locuitori

Saca este un sat din cadrul comunei Ghelăuza, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Strășeni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 470 de oameni. Satul Saca a fost menționat documentar în anul 1821.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.