16 april 2021, 17:10 Moldovan reality views 2892
”În știință, graba este inadmisibilă. Ne dorim să scăpăm mai repede de COVID-19, dar riscăm să călcăm în străchini
16 april 2021, 17:10 Moldovan reality views 2892

”În știință, graba este inadmisibilă. Ne dorim să scăpăm mai repede de COVID-19, dar riscăm să călcăm în străchini

Rusia este una dintre puținele țări, care s-a isprăvit cel mai bine cu pandemia de coronavirus. Totuși, mai există destule probleme. Propunem atenției cititorilor un material publicat de ziarul rusesc «Литературная газета».

În prezent, nu există a sarcină mai importantă ca victoria asupra pandemiei de coronavirus COVID-19. Se fac eforturi colosale, țara s-a isprăvit bine cu primul val al epidemiei, elaborează și implementează vaccinuri contra infecției, perfecționează și testează noi remedii de tratament. Este un lucru foarte important în condițiile, în care situația privind extinderea virusului se complică în toate regiunile țării. Plus la faptul, că natura fenomenului încă nu este înțeleasă pe deplin nici de savanți, mai există și multe alte probleme. Interlocutorul nostru este Vladislav Lascavîi, doctor în medicina veterinară, academician al Academiei pentru securitatea alimentară, medic emerit din FR.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Pandemie , coronavirus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.