20 september 2021, 17:15 Moldovan reality views 3340
Mesajul lui Sergiu Voloc pentru Maia Sandu, în contextul vizitei la New York
20 september 2021, 17:15 Moldovan reality views 3340

Mesajul lui Sergiu Voloc pentru Maia Sandu, în contextul vizitei la New York

În contextul vizitei președintelui Maia Sandu la New York, unde săptămîna viitoare se vor ține lucrările Adunării Generale a ONU, actorul și prezentatorul Sergiu Voloc a venit cu îndemn pentru șefa statului.

Acesta i-a cerut demnitarei să fie mai atentă la declarațiile pe care le face, pentru a nu tensiona relațiile diplomatice ale R.Moldova.

„Maia Sandu, eu vă rog frumos, fiți mai atentă la ONU ce vorbiți, pentru că gazul nu îl plătiți dvs., facturile vi le plătește bugetul, statul are grijă să vă fie bine. Mai spune-ți acolo ceva despre Platforma Crimeea, bine? Și așa o ducem ca primatele, mai spune-ți vreo două cuvinte”, a spus Voloc într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare.

Menționăm că miercuri, 22 septembrie, Maia Sandu va susține în plenul Adunării Generale a ONU un discurs (ora estimativă - 13.00/20.00 ora Chișinăului). De asemenea, la New York, șefa statului va avea mai multe întrevederi bilaterale.

Source: noi.md

Keywords:

Maia Sandu , ONU

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
769 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Parcani datează din anul 1560.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.