28 september 2021, 16:30 Moldovan reality views 2047
Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat o pe polițistă. Cu ce s-a remarcat aceasta
28 september 2021, 16:30 Moldovan reality views 2047

Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat o pe polițistă. Cu ce s-a remarcat aceasta

Ministrul de Interne, Ana Revenco, a premiat-o pe Ina, polițista care, în afara orelor de lucru, a contribuit la reținerea a doi indivizi înarmați.

„În acest context, am avut ocazia să-i mulțumesc colegei noastre – ofițerul superior de investigații a Biroului crime grave Ina Ciubatîi, care a contribuit la identificarea și reținerea suspecților în săvîrșirea infracțiunii din 22 septembrie 2021, unde trei persoane necunoscute, au acționat intenționat și au pătruns prin acces liber în locuința unui cetățean, avînd scopul sustragerii bunurilor prin atac tîlhăresc, iar prin aplicarea violenței fizice i-au pus viața și sănătatea acestuia în pericol. I-am conferit cu mîndrie și pe merite distincția „Crucea Pentru Merit clasa II”, care sper să-i fie o motivație în plus în îndeplinirea serviciului”, a declarat Ana Revenco.

Ina este polițista de 30 de ani, din cadrul Biroului Căutare a IP Briceni, a cărui spirit de observație și inițiativă a ajutat la reținerea cei doi tineri înarmați din Trebiseni, transmite Noi.md cu referire la N4.

Ina își duse copilul acasă, în orașul Edineț, de la școala din Briceni, iar în timp ce se întorcea la muncă, l-a observat pe unul dintre cei doi suspecți.

Polițista l-a urmărit pînă la terasa „Bomba”, unde a apărut și cel de-al doilea suspect, iar mai apoi a stat cu ei la masă și i-a ținut de vorbă pînă cînd au ajuns ajutoarele de la IP Edineț.


Source: noi.md

Keywords:

politia , distinctie , femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
45 locuitori

Duduleşti este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 45 de oameni. Satul Dudulești a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.