17 october 2021, 09:30 Moldovan reality views 1881
Ministerul Educației dezminte informația că școlile ar putea fi închise
17 october 2021, 09:30 Moldovan reality views 1881

Ministerul Educației dezminte informația că școlile ar putea fi închise

Unele instituții de presă au interpretat în mod eronat una dintre prevederile deciziei din 13 octombrie a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Ministerul Educației și Cercetării dezminte informația apărută în unele surse mass-media potrivit căreia școlile ar putea fi închise, iar elevii să treacă la învățămînt online în următoarele două săptămîni din cauza crizei energetice, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Educației și Cercetării, transmite btv.md.

"Unele instituții de presă au interpretat în mod eronat una dintre prevederile deciziei din 13 octombrie a Comisiei pentru Situații Excepționale.

Menționăm că toate instituțiile de învățămînt general din țară activează în regim normal, iar dacă vor interveni schimbări în activitatea școlilor și grădinițelor pe fundalul instituirii de către Comisia pentru Situații Excepționale a stării de alertă în sectorul gazelor naturale, Ministerul Educației va reveni cu precizări.", se arată n comuncatul emis de Ministerul Educației și Cercetării.

Reamintim faptul că mai multe surse mass-media au scris despre faptul că instituțiile de învățămînt din țară ar putea trece la învățămînt online sau chiar procesul educațional ar putea fi sistat.

Source: www.btv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.