17 october 2021, 09:45 Moldovan reality views 980
Olia Tira îl dă în judecată pe Rizea
17 october 2021, 09:45 Moldovan reality views 980

Olia Tira îl dă în judecată pe Rizea

Interpreta Olia Tira îl acționează în judecată pe deputatul român fugar, Cristian Rizea, care s-a apucat de ”dezvăluiri” picante în R. Moldova.

De această dată Rizea a dezvăluit despre legătura dintre artistă și a fostului președinte a țării, Igor Dodon, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Potrivit fostului politician român, cei doi ar fi fost iubiți în perioada cînd Dodon era președinte, fapt ce a deranjat-o pe interpretă și i-a cerut dezmințiri lui Rizea.

”În prima mea declarație, am fost ignorată.

Dar așa cum am spus, te acționez în judecată pentru calomnie și deteriorarea reputației mele, ca Artistă, femeie și cetățean!

Dacă cuvintele tale valorează ceva, solicit dovezi că sînt cu adevărat amanta ex-președintelui țării, domnul Igor Dodon și dovadă a modului exact în care am obținut statutul ”Artist Emerit” (după 18 ani de reprezentare a Moldovei la diferite forumuri internaționale în diverse programe ale Națiunilor Unite, etc.)

Pentru că mi-ai provocat daune morale considerabile și mi-ai lezat onoarea, demnitatea, reputația profesională și imaginea prin răspîndirea unor informații (a se citi aberații) verbale, solicit dezmințirea publică a informațiilor defăimătoare și exprimarea scuzelor de rigoare, ca și compensarea prejudiciului moral cauzat inclusiv asumarea tuturor cheltuielilor de judecată suportate în legătură cu intentarea procesului, inclusiv suma cuvenită pentru veniturile ratate și asistența juridică”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Keywords:

judecata , Olia Tira

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
36 locuitori

Mocreachi este un sat din cadrul comunei Hîrtop din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Mocreachi alcătuia 36 de oameni în anul 2000. Satul Mocreachi a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.